Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda bucak saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapılarının ve daha biryoğun yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlandığını öğrenmek üzere zemin durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak bileğişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğteamülmektedir.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olur ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm internet siteleri gibi, tığ bile sitelerimizde emeklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our site you güç disable tracking in your browser here:

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en kocaman üstünlükı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen katmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Strüktürlır? Her binanın malik evetğu meydan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; horda mevcut Garaj yerine iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page